DÜZCE / GÜMÜŞOVA - 75. Yıl İlkokulu

E-TWİNİNG PROJEMİZ "OKUL ÖNCESİ PORTFOLYOM"

OKUL ÖNCESİ PORTFOLYOM/MY PRESCHOOL PORTFOLİO ETWİNNİNG PROJESİ

Okulumuz Anasınıfı B Şubesi (Yıldızlar Sınıfı) öğretmeni Sabiha KURAN ve öğrencileri tarafından Ekim ayı itibari ile OKUL ÖNCESİ PORTFOLYOM/MY PRESCHOOL PORTFOLİO etwinning projesi yürütülmeye başlanmıştır. Projede Türkiye, Polonya, İtalya, Sırbistan, Romanya ülkelerinden 15 farklı okul yer almaktadır. Eylül ayında proje ortaklarının tanışması ile başlayan süreç ekim ayı itibari ile öğrenciler dahil olmuştur. Mayıs ayında Portfolyo sunumlarıyla bitirilecektir.

Portfolyo; öğrenciye ve ailesine, öğrencinin bir veya daha fazla alandaki çalışmalarını sunma amaçlı olarak öğrenci etkinliklerinin yansıtılmasıdır. Öğrenci merkezli bir sistem olan portfolyo, öğrencilerin kendi çalışmalarını değerlendirmeye katmalarına, her birinin kendi gelişim süreçlerini izlemelerine, sınıf içerisindeki ve sınıf dışındaki çalışmalarını ve aktivitelerini ortaya koymalarına fırsat yaratır. Projemizde ortaklarımız birlikte web2 araçları kullanılarak etkili bir portfolyo dosyası oluşturulacaktır. Projeye katılan öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür eder başarılar dileriz.

Yayın: 22.04.2021 - Güncelleme: 22.04.2021 18:10 - Görüntülenme: 722

Etiketler :